
Тетяна Хвиль
17:21 30.11.2020
Просто гуляш
Скажу відверто, гуляш готую зрідка, але відразу велику порцію, яку потім порційно заморожую, в підсумку залишається тільки відварити гарнір, у нас до гуляша всі люблять простий рис, без масла, без прянощів - все додасть соус від гуляша. Впевнена, всі вміють, всі знають, але все одно залишу ще й свій варіант - ну а раптом?
На 10-12 порцій:
1кг м'якоті свинини
700гр. моркви
50гр. томатної пасти
1ст.л. цукру під ніж
сіль, перець за смаком,
сушені петрушка, кріп, корінь селери, пастернаку
кориця на кінчику ножа
М'ясо і моркву ріжемо соломкою, обсмажуємо окремо, викладаємо в ємність для зручного тушкування, додаємо приправи та спеції, заливаємо водою так, щоб покрила м'ясо на 1,5см. Тушкуємо під закритою кришкою 1 годину. Тоді додаємо томатну пасту і тушкуємо ще хвилин 30. Подаємо гарячим.
Тетяна Хвиль
Переглядів: 1340
|
|