Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (23870)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (3645)

Ванільне морозиво з пармезаном (3201)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (3208)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (3019)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (3011)

Закуска із запечених баклажанів (2954)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (2945)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (2941)

Баклажан-кебаб в духовці (2823)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (2862)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (2856)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (2757)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (2800)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (2728)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (2651)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (2744)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (2645)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (2693)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (2569)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
Просто гуляш
Тетяна Хвиль

17:21 30.11.2020

Просто гуляш

Скажу відверто, гуляш готую зрідка, але відразу велику порцію, яку потім порційно заморожую, в підсумку залишається тільки відварити гарнір, у нас до гуляша всі люблять простий рис, без масла, без прянощів - все додасть соус від гуляша. Впевнена, всі вміють, всі знають, але все одно залишу ще й свій варіант - ну а раптом?

На 10-12 порцій:

1кг м'якоті свинини

700гр. моркви

50гр. томатної пасти

1ст.л. цукру під ніж

сіль, перець за смаком,

сушені петрушка, кріп, корінь селери, пастернаку

кориця на кінчику ножа

М'ясо і моркву ріжемо соломкою, обсмажуємо окремо, викладаємо в ємність для зручного тушкування, додаємо приправи та спеції, заливаємо водою так, щоб покрила м'ясо на 1,5см. Тушкуємо під закритою кришкою 1 годину. Тоді додаємо томатну пасту і тушкуємо ще хвилин 30. Подаємо гарячим.

Тетяна Хвиль


Переглядів: 1193


Додайте коментар:

защитный код

Гриби в "чорному" соусіГриби в "чорному" соусі (22)
...
За скоєння ДТП, внаслідок якого загинуло немовля, перед судом постане варашівецьЗа скоєння ДТП, внаслідок якого загинуло немовля, перед судом постане варашівець (22)
49-річний чоловік і надалі перебуває в слідчому ізоляторі. Відповідно до санкції статті йому може загрожувати від 3 до 8 років позбавлення...
У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє неповнолітніхУ Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє неповнолітніх (69)
До поліції сьогодні, 18 квітня, близько 07:30 повідомив 37-річний чоловік, що у кюветі поблизу села Яринівка він виявив пошкоджений мотоцикл та двох парубків без...
На Сарненщині вогнеборці ліквідували пожежу у приватному господарствіНа Сарненщині вогнеборці ліквідували пожежу у приватному господарстві (21)
22 квітня о 00:23 на спецлінію "101" надійшло повідомлення про те, що в селі Висове по вулиці Польова виникла пожежа в житловому...
У Рівненському районі внаслідок ДТП травмувався мотоциклістУ Рівненському районі внаслідок ДТП травмувався мотоцикліст (56)
Автопригода стала вчора, 17 квітня, близько 15 години на проспекті Незалежності в місті Острог...
Віталій Кличко від громади столиці передав понад тисячу дронів 27 бригаді НГУВіталій Кличко від громади столиці передав понад тисячу дронів 27 бригаді НГУ (19)
Столична громада передала чергову велику партію дронів 27 бригаді НГУ. Про це повідомив мер Києва Віталій...
Олександр Коваль зібрав нараду щодо неналежного ставлення до військовослужбовців у медзакладах РівненщиниОлександр Коваль зібрав нараду щодо неналежного ставлення до військовослужбовців у медзакладах Рівненщини (63)
Начальник Рівненської ОВА Олександр Коваль провів нараду із керівниками медзакладів області, під час якої наголосив на неприпустимості неналежного ставлення до військовослужбовців у сфері охорони...
Інфраструктура, сервіси та  транспорт: Рівненщина створює безбар’єрний простірІнфраструктура, сервіси та транспорт: Рівненщина створює безбар’єрний простір (66)
Триває реалізація заходів, спрямованих на створення безбар’єрного середовища для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення. Ці кроки є частиною Національної стратегії зі створення...

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.