Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 17:21 30.11.2020 Просто гуляшСкажу відверто, гуляш готую зрідка, але відразу велику порцію, яку потім порційно заморожую, в підсумку залишається тільки відварити гарнір, у нас до гуляша всі люблять простий рис, без масла, без прянощів - все додасть соус від гуляша. Впевнена, всі вміють, всі знають, але все одно залишу ще й свій варіант - ну а раптом?
На 10-12 порцій: 1кг м'якоті свинини 700гр. моркви 50гр. томатної пасти 1ст.л. цукру під ніж сіль, перець за смаком, сушені петрушка, кріп, корінь селери, пастернаку кориця на кінчику ножа М'ясо і моркву ріжемо соломкою, обсмажуємо окремо, викладаємо в ємність для зручного тушкування, додаємо приправи та спеції, заливаємо водою так, щоб покрила м'ясо на 1,5см. Тушкуємо під закритою кришкою 1 годину. Тоді додаємо томатну пасту і тушкуємо ще хвилин 30. Подаємо гарячим. Тетяна Хвиль Переглядів: 854
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |