Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 11:42 24.11.2020 Банкейк - ванільний чизкейк в банціЧизкейкоманія заполонила світ, яких тільки видів не існує! Хочу поділитися одним з найцікавіших – чизкейк в банці, або банкейк. Дуже оригінальна подача, зручність таймингу та подачі, а як ефектно банкейк виглядає, коли ви дістаєте його для чаювання на роботі! Отже, рекомендую від душі. На 2 баночки по 330 мл: Тісто: 60гр. пшеничного борошна 60гр.борошна мигдального 40гр.цукрової пудри 35гр. масла 1 жовток Сіль на кінчику ножа Чизкейк: 500гр.салатного йогурту (ідеально підходить ТМ Щедрик) 40гр. вершків від 33% 1 яйце 30гр. цукрової пудри Ванільний цукор Для тіста всі інгредієнти кімнатної температури швидко замішуємо в тісто. Кладемо його в холодильник на 1-2 години. Розкачуємо, випікаємо при 170С 10-15 хвилин, охолоджуємо і подрібнюємо на крихти. Якщо є горіхова паста або праліне, то можна додати до крихт 1ст.л. Для чизу: йогурт попередньо заморожуємо, а тоді викладаємо на сито і чекаємо повної розморозки, чекаємо поки максимально зійде сироватку. В підсумку в нас залишиться близько 250гр. крем-сиру. Згідна, можна купити готовий, але наш бюджетний, низькокалорійний і точно натуральний. Якщо є потреба в ідентичному смаку з філадельфією, то до цієї маси продукту додайте 150гр. плавленого сиру типу Янтар і від загальної маси відважте необхідні 250гр. Крем-сир змішуємо лопаткою (ніякого міксера!) з вершками, яйцем, пудрою, ваніллю. Тепер в баночки розподіляємо наші крихти на ¼ висоти банки, щільно втрамбовуємо, мені зручно це робити стопочкою з прямими стінками. Тоді розподіляємо нашу сирну масу. Беремо зрчну металеву форму, кладемо решітку, ставимо баночки і наливаємо теплу воду так, щоб доходила до половини банки. Якщо немає підходящої решітки, дуже виручать дерев’яні шпажки. Випікаємо при 140С 50-55 хвилин, даємо повністю охолонути в духовці і ставимо в холодильник на 4 години. Зверху готовий чизкейк можна полити карамеллю, шоколадною пастою, присипати ягодами або горіхами. Тетяна Хвиль Переглядів: 884
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |