Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 12:09 12.11.2020 Гарбузово-сирний пирігЯ сказала тортикам "НЕТ!", но они не захотели слушаться В сезон гарбузи не можу не поділитися класним рецептом швидкого і простого пирога. Моя доця сказала, що це тортик з кремом – він і справді нагадує торт, але значно дешевший і простіший в приготуванні. На форму 18см: Для тіста: 100гр. розтопленого масла 100гр. цукру 1яйце 200гр. гарбузового пюре 130гр.борошна 1ч.л. розпушувача під ніж дрібка солі ваніль, кориця, за смаком Для начинки: 150гр.крем-сиру 50гр.цукру 1жовток ванільний цукор
В мисці вінчиком збиваємо масло з цукром, щоб цукор розчинився, додаємо яйце, пюре гарбуза, добре перемішали. Просіяли на суміш борошно з розпушувачем, додали спеції, сіль, перемішали. Для начинки все змішали. Якщо немає крем сиру – збиваємо блендером 150гр.домашнього сиру зі столовою ложкою сметани до кремоподібного стану. А найкращий крем-сир для таких випадках виходить, якщо салатний йогурт (я беру ТМ Щедрик) заморозити, а потім відкинути на марлю на кілька годин – з 0,5л відеречка виходить 250-270гр. крем-сиру, його можна на бутерброди мазати, чизкейки пекти, або просто так їсти. На дно форми викладаємо 2/3 тіста, зверху начинку, і знову тісто. Гарненько розрівняти і випікати при 180 близько 45 хвилин. Готовий пиріг повністю охолоджуємо, за бажанням присипаємо цукровою пудрою і подаємо. Прекрасний варіант осіннього чаювання до обліпихового чаю. Тетяна Хвиль Переглядів: 807
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |