Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 08:44 12.10.2020 Лінивий форшмакКак объяснить своему лицу, что я не хочу идти на работу в помятом? Оселедець з картопею - така класика, яка ніколи не набридне. Але різноманітності все одно хочеться, пропоную додати кілька штрихів, щоб класика заграла по-новому. Готуємо лінивий форшмак, так, щоб поки звариться картопля, аккомпанемент до неї вже був готовий. На 4 порції: 500гр. філе слобосоленого оселедця 1 цибулина (краще взяти солодких сортів) 2ст.л. вершкового сиру 3 яйця
Для початку варимо ідеальні яйця, щоб жовток залишився яскраво-жовтим, щоб не було сірководневого запаху. Ось тут рекомендація, як їх правильно зварити. Цибулю ріжемо напівкільцями і сильно приминаємо руками, так наш форшмак буде ніжнішим. Філе, цибулю і крем-сир з'єднуємо в блендері кілька секунд, щоб маса не стала однорідною, а тільки подрібнилася. Яйця дрібно ріжемо, змішуємо з оселедцевою масою. Охолоджуємо у холодильнику не менше години. Подаємо до відвареної картоплі чи підсушеного чорнго хліба. Тетяна Хвиль Переглядів: 908
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |