Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 11:01 03.09.2020 Стегенця по-єврейськіПить надо с мужиками, чтоб потом им не звонить Думаете, що це я так раптом засмажила стегенця до червоного кольору? А ось і ні, я пам'ятаю принципи здорового харчування. Це тушковані стегенця з соусом із цибулі. Такий цікавий рецепт, що мушу з вами поділитися. Страва з двох продуктів, сіль та лаврове листя я не рахую, роботи на кілька хвилин і смачний результат - все як ми любимо.
На 4 порції: 600гр. курячих стегенець 300гр. цибулі 1/3ч.л.соди сіль, лаврове листя
В каструлі нагріваємо 1ст.л. олії.Цибулю ріжемо півкільцями, викадаємо в каструлю, додаємо соду(!!!), перемішуємо, накриваємо кришкою і залишаємо на 5 хвилин. Стегенця помили, просушили, виклали на цибулю (вона раптово стане темного кольору, це нормально), солимо, додаємо лаврове листя. Закриваємо кришкою і залишаємо на маленькому вогні тушкувати 35-40 хвилин. Два рази можна акуратно перемішати. В підсумку цибуля перетвориться на однорідний соус, і все надуде приємного кольору засмаги. Подавати можна і з картоплею, і з рисом, і з овочами. Смачного! Тетяна Хвиль Переглядів: 841
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |