Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 14:16 05.04.2020 Моркв`яна паскаПока женщина спит, ты ещё не виноват... Ну що? Пропоную почати підготовку до Пасхи, і почати хочу з доволі цікавої паски – моркв’яної. Лякатися не треба – паска смачна, ніжна, на мій погляд – дитяча, уваги варта однозначно, тим більше що часу приготування займає обмаль. На 4 формочки по 350гр: 450гр. борошна 100мл молока 15гр. дріжджів свіжих 70гр. вершкового масла 70гр. олії 2 яйця 2 жовтка 100гр. цукру 100гр.моркви 100гр. білого шоколаду 200гр. апельсинових цукатів і родзинок 1ч.л. апельсинової настоянки або коньяку дрібка солі Дріжджі розтираємо з цукром, додаємо всі інгредієнти крім моркви, шоколаду, цукатів та родзинок. Вимішуємо гарно тісто, воно буде жирним на дотик, але це нормально. Накриваємо тісто і залишаємо в теплому місці на 2 години. В тісто додаємо натерту моркву, подрібнений шоколад, цукати та родзинки і залишаємо ще на 30 хвилини. Тепер тісто викладаємо в форми і даємо підійти хвилин 20-30. Випікаємо при 180С 35-40 хвилин, до проби на суху паличку. Даємо повністю охолонути і покриваємо глазур’ю. Виходять ароматні, в міру солодкі пасочки з пористою структурою. Тетяна Хвиль Переглядів: 744
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |