
Тетяна Хвиль
20:35 01.04.2020
Запечений гарбуз
Чёрный цвет стройнит только до 48 размера. Дальше он бессилен, нужны леопардовые лосины
Дуже класна страва, особливо, коли немає натхенння щось готувати. У мене це їсть навіть чоловік, правда зі шматочком м'яса, а нам з доцею і так смачно!
Це не рецепт, а ідея: ріжемо гарбуз довільними невеликими шматочками, цибулю кільцями, часник просто дрібними, викладаємо на дека, додаємо зернистий сир у вершках (я беру Простоквашино), поперчили, трішки додали оливкової олії, я вже не солю, тому що сир присолений. Запікаємо при 180С 20-25 хвилин. Подаємо гарячим, поки сир ще тягнеться. Ну дуже смачно!
Тетяна Хвиль



Переглядів: 1308
|
|