![]() Рубрики
![]() ... |
![]() Тетяна Хвиль 18:59 29.03.2020 Дуже ніжні котлеткиЧерный цвет стройнит только до 48 размера, дальше он бессилен - нужны леопардовые лосины Хто не вміє робити котлети? Питання сумнівне, оскільки так чи інакше, а котлети смажать всі, інша справа що на виході. Причому рецептом як таким рідко хто користується – все «на око» змішали і на сковорідку. Останнім часом я теж так робила, аж тут моя цікавість вирішила вийти з кондитерсько-хлібного царства, я приготувала котлети чітко за рецептом – і це виявилося смачніше ніж те, що смажила я. Вирішила і тут поділитися, а оскільки першими я робила курячі котлетки, то й в записничку вони теж будуть першими: 400гр.курячого філе 400гр. стегенець без шкірки 100гр.вершкового масла дуже м’якого 150гр. батона без шкірки 200мл вершків 20% сіль, перець за смаком панірувальні сухарі або борошно для панірування Батон замочити у вершках. М’ясо пропустити через м’ясорубку. Змішати фарш, батон (злегка віджати), масло, додати сіль, перець, все добре вимішати. Миску з готовим фаршем відправити в холодильник на 20 хвилин. Формуємо котлети, паніруємо і обсмажуємо на середньому вогні до рум’яної скоринки. Ну а що далі робити з такими соковитими, ніжними котлетками вирішувати вам! Смачного! Тетяна Хвиль Переглядів: 1259
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |