|
 Тетяна Хвиль 14:54 28.12.2019
Теплий пиріг з виноградом і сиром брі
За каждым подвигом, возможно, скрывается пьяная вечеринка Сьогодні навіть не рецепт, а так –ідея смачної, цікавої, гарячої закуски до святкового столу. Нам знадобиться тісто філо (в Метро купувала), сир брі чи камамбер, виноград, розтоплене масло, яйце. Тісто розморожуємо при кімнатній температурі. Сир нарізаємо шматочками, виноград навпіл, кісточки виймаємо. 2-4 пласти тіста викладаємо на стіл, змазуємо розтопленим маслом, викладаємо сир, зверху – виноград, знову 2-3 пласти тіста, змазуємо маслом і т.д. Верхній шар у нас тісто. Підгортаємо боки пирога, викладаємо у форму, поверхню змазуємо збитим яйцем. Випікаємо 20-25 хвилин при 180С. Подаємо теплим, щоб сир був розтопленим. Тетяна Хвиль 


Переглядів: 1116
|
|
|
|