Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 11:35 27.09.2019 Фаршировані баклажаниНикого не ищу, но дурацкая привычка завлекать и нравиться осталась! Поки ще можна насолодитися останніми сезонними овочами, дуже раджу нафарширувати баклажани. І не просто м»ясним фаршем, м»ясним фаршем із рисом або тушкованими овочами. Пропоную баклажаново-сирну начинку – це буде значно швидше, економніше, але теж смачно. На 4 порції: 4 великих баклажана 2 яйця 200гр. сулугуні по 0,5 ч.л. паприки (краще копчена), хмелі-сунелі 1-2 зубчика часнику зелень за смаком сіль
Баклажани миємо, розрізаємо вздовж навпіл (плодоножки не обрізаємо), на м»якоті робимо ромбовидні надрізи. Обережно, щоб не прорізати шкірку! Запікаємо до готовності 20-20 хвилин при 180С. Для начинки 150гр. сиру натираємо на терці, додаємо сіль, спеції, яйця, зелень, подрібнений часник. З готових баклажан ложкою виймаємо м»якоть , подрібнюємо її і додаємо до начинки. Все перемішуємо і начиняємо баклажанові лодочки. Запікаємо 20 хвилин при 180С, присипаємо сиром, що залишився і запікаємо ще 3-4 хвилин, щоб сир розтанув. Подаємо гарячими. Тетяна Хвиль Переглядів: 746
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |