Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 10:55 19.09.2019 Закусочна галетаВсе равно женщиною быть хорошо… Даже «стерва» звучит куда приятней чем «козел» Дуже люблю таку випічку як галета: і не пиріг – мало тіста і багато начинки, і не піца – немає потреби возитися із дріжджовим тістом. Тим більше з таким рецептом як сьогодні взагалі немає жодних проблем, реально. Можна згадати про творожний сир, але ж його в крайньому разі завжди можна замінити на 20% сметану, ну а сир я роблю з кефіру - кладу пакет в морозилку, а тоді на сито, щоб стікла сироватка, з 1 л кефіру виходить 400-450гр. творожного сиру типу Альметте. 115гр.вершкового масла кімнатної температури збити з 85гр.творожного сиру, 2гр.солі, 2гр.цукру. Додати 140гр.борошна, замісити тісто, воно буде дуже ніжним і м'яким, борошна не підсипаємо. Тісто загортаємо у плівку і на 1 годину кладемо в холодильник або 15 хвилин в морозилку. Далі розкатуємо, викладаємо улюблену начинку, формуємо краї і ставимо в духовку на 25-30 хвилин при 180С. Подаємо відразу, дуже гарно доповнить галету салат із зелені. Тетяна Хвиль Переглядів: 781
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |