Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 08:27 02.07.2019 Палочки з кабачків у паніровціЕсли меня мама учила быть милой, нежной, культурной, это не значит, что я не врежу ногой в глаз, как меня учил папа Такі палочки з кабачків- хіт сезону в моїй родині. Швидко, недорого, а як корисно! Ви в курсі, що при смаженні кабачки вбирають більше олії ніж картопля? А так в духовку поклав, і за 15 хвилин смачна страва на виході. Рецепту як такого немає, то розкажу просто механізм: кабачки ріжемо брусочками, трохи присолюємо, перемішуємо і додаємо трохи олії - на 2 середні кабачки 1ст.л. Тим часом готуємо паніровку, у мене два види: панірувальні сухарі, сіль, порошок часнику, паприка і тертий на дрібну тертку твердий сир, трохи борошна, щоб сир не став грудочками, приблизно на 50гр. тертого сиру 1ст.л. борошна, ретельно перемішати. Кожен брусочок обкачуємо в паніровці, викладаємо на пергамент і ставимо в духовку на 15 хвилин при 200С. І обов’язково раджу не лінуватися і приготувати часниково-м’ятний соус, це буде такій завершальний штрих! 1ст.йогурту столового або нежирної сметани 2зубчики часнику 1-2 листочка м’яти 1/2ч.л.паприки Сіль за смаком Часник і м’яту подрібнюємо зручним способом, все з’єднуємо і даємо постояти в холодильнику 15-20 хвилин. Прекрасний обід чи вечеря, а можна і до пива подати, чому б і ні? Тільки треба тонше нарізати кабачки і довше їх запекти. Тетяна Хвиль Переглядів: 645
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |