Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 13:27 31.10.2018 БейглиДа, у меня много недостатков. Простите меня, идеальные люди! Сніданок – найважливіший прийом їжі, він задає тон на весь день, тому має бути смачний, гарний, корисний, швидкий – одним словом – бездоганний. У нас в сім»ї кілька варіантів таких сніданків, а у цих варіантів є ще кілька варіантів, так, щоб не було нудно і одноманітно. Одним з таких варіантів ділюся – бейгли від Рішара Бертине. Приготували на вихідних чи ввечері, а зранку дістали (з морозилки), підігріли і вперед, фантазія! Крем-сир з слабо соленим лососем, вершкове масло з шинкою і листям салату, творог із зеленню, найрізноманітніші паштети та намазки – все проситься на таку основу, тільки встигай придумати. Мій улюблений бейгл – з козячим витриманим сиром і в»яленими сливами з тим»яном і часником. На 12 бейглів: Опара: 5гр.свіжих дріжджів 100гр.води 200гр.борошна Все змішали і залишили при кімнатній температурі на 2 години. Тісто: Вся опара 550гр.боршна 250гр.води 20гр.меду (краще нейтральних смаків) 10гр.солі Для лугу: 1 л води 1ч.л. соди Для тіста змішати опару, воду, мед, борошно і сіль, замісити тісто. Борошна не підсипаємо, а вимішуємо поки тісто не почне відставати від рук. Я роблю це методом складання – розтягую тісто, а потім складаю як конверт і так кілька раз. Готове тісто залишаємо в покої на 20 хвилин. Тоді ділимо його на 12 кульок. Кожну кульку пробиваємо посередині пальцем і крутимо, щоб утворився великий отвір. Викладаємо заготовки на деко, прикриваємо рушником і залишаємо на годину. Готуємо луг: воду довели до кипіння, додали соду. По черзі занурюємо туда наші бублики на секунд 30 з кожного боку, викладаємо на підніс, об трохи стікла води. Заготовки трохи поморщаться, але в духовці розійдуться. Тепер викладаємо бейгли на деко, але перед цим їх можна занурити у мак, кунжут, насіння льону чи просто присипати крупною сіллю. Випікаємо при 240С 15 хвилин, до золотистого кольору. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 786
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |