Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 14:10 29.10.2018 Овочевий салат з яблукомС утра иногда очень сложно понять: ты просто не выспался или вправду всех ненавидишь? Я сьогодні знову із салатом. Простим, швидким, але смачним, свіжим і пікантним. За свіжість тут відповідає яблуко, а за пікантність – заправка на основі соусу териякі (можна замінити на соєвий). Як на мене, такий салат найкраще посмакує до смаженого м»яса. На 4 порції: 4 маленькі бурячка 2 моркви 1 маленька цибулина 1 середнє яблуко кисло-солодке 2ст.л. оцту 6% 1стл.цукру Для заправки: 1ч.л.цукрової пудри 1ст.л.соусу териякі або соєвого 1ст.л. олії (в ідеалі оливкова) Буряки варимо або запікаємо, охолоджуємо, чистимо і тремо на терці для корейської моркви, викладаємо половину на тарілку. Яблуко чистимо від шкірки, тремо на терці для корейської моркви, заливаємо холодною водою, додаємо оцет і цукор, залишаємо на 10 хвилин. Моркву тремо на терці для корейської моркви. Цибулю ріжемо тонкими півкільцями. Яблука виймаємо з маринаду, змішуємо з морквою, цибулею і залишками буряку (це робиться, щоб буряк не дуже фарбував інші овочі, можна окремо заправити, але не буде так свіжо). Викладаємо на тарілку. Для соусу все змішали і приправили салат. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 772
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |