Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 13:41 07.09.2018 Torino GrissiniЕсли женщина говорит мужчине, что он самый умный, значит, она понимает, что второго такого дурака она не найдет Давненько я не ділилася хлібними рецептами, щоб виправити це, пропоную рецепт, якій викликає залежність, справжню гастрономічну залежність – це туринські хлібні палички. Ось такий снек я без жодних докорів сумління віддаю «на розправу» своїм рідним. Хвалити не буду – краще спробувати, тим більше, що це справа на кілька рухів. На 4-6 порцій: 300гр.борошна 180мл теплої води 4гр. свіжих дріжджів 30мл олії (краще оливкової)+ на змазування тіста 4гр. солі манка для обсипки Борошно просіюємо, розтираємо із дріжджами. Сіль розчиняємо у воді, додаємо олію і вливаємо все до борошна, замішуємо тісто. Воно буде липкуватим, але не додавайте більше борошна, залиште у спокої на 1 годину. Оскільки і дріжджів мало і часу, тісто майже не зміниться. 2-3 ст. ложки олії влити у тарілку, манку щедро насипали на стіл. Тісто ділимо на 4 частини, кожну з двох сторін обмакнули в олію, руками розтягнули і поклали на манку, з двох сторін добре присипаємо. Тепер ріжемо на смужки, кожну смужку витягуємо на розмір дека, можна закрутити джгутом. Викладаємо на деко і при 200С випікаємо 15-20 хвилин до золотистого кольору. Охолоджуємо на решітці і можна дітям похрумтіти з молоком, татам – з пивком, а мамам – з бокалом хорошого винця! Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно! Тетяна Хвиль Переглядів: 717
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |