Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 15:00 11.07.2018 Абрикосово-м"ятний сорбетНичто так не украшает интерьер женской квартиры, как наличие там мужчины У спеку краще морозива може бути тільки сорбет – заморожене пюре з ягід чи фруктів із додаванням сиропу. Не приторно солодке, освіжаюче, а якщо сироп зробити м»ятним, освіжаючий ефект підсилиться у кілька разів. Сьогодні абрикосово-м»ятний сорбет. На 10-12 порцій: 1 кг абрикос (персиків) 100гр. цукру 25 гр. меду 200мл води звичайної пучок м»яти лимонна кислота на кінчику ножа Абрикоси миємо, сушимо, пробиваємо блендером і перетираємо через сито. Я собі купила новий гаджет, який значно полегшує і пришвидшує цю не дуже приємну процедуру, тепер навіть творог на налисники протираю, всім дуже рекомендую купити. Цукор, воду і мед з»єднати, довести до кипіння, додати лимонну кислоту і м»яту, закрити кришкою і зняти з вогню. Залишити поки повністю не охолоне. Процідити. Пюре з»єднати з сиропом, розмішати до однорідності і залити в морозивницю. Далі готуємо згідно інструкції. Якщо морозивниці немає, виливаємо і високу, вузьку ємність, ставимо в морозилку і кожні 40 хвилин пробиваємо масу погружним блендером. Там ми позбавимося кришталиків льоду, міксер нам тут не допоможе, виключно блендер. Готове сербе викладаємо за допомогою гарячої ложки і насолоджуємося. Один з самих привальних десертів для спекотного літа, і повірте, жодне заморожене «щось» з магазину з цим не зрівняється! Готувати легко, а готувати для близьких ще й легко!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 554
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |