Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (24627)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (3989)

Ванільне морозиво з пармезаном (3541)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (3517)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (3341)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (3315)

Закуска із запечених баклажанів (3268)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (3261)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (3241)

Баклажан-кебаб в духовці (3135)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (3179)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (3164)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (3053)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (3099)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (3038)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (2984)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (2939)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (3031)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (2992)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (2876)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
Абрикосово-м"ятний сорбет
Тетяна Хвиль

15:00 11.07.2018

Абрикосово-м"ятний сорбет

Ничто так не украшает интерьер женской квартиры, как наличие там мужчины

У спеку краще морозива може бути тільки сорбет – заморожене пюре з ягід чи фруктів із додаванням сиропу. Не приторно солодке, освіжаюче, а якщо сироп зробити м»ятним, освіжаючий ефект підсилиться у кілька разів. Сьогодні абрикосово-м»ятний сорбет.

На 10-12 порцій:

1 кг абрикос (персиків)

100гр. цукру

25 гр. меду

200мл води звичайної

пучок м»яти

лимонна кислота на кінчику ножа

Абрикоси миємо, сушимо, пробиваємо блендером і перетираємо через сито. Я собі купила новий гаджет, який значно полегшує і пришвидшує цю не дуже приємну процедуру, тепер навіть творог на налисники протираю, всім дуже рекомендую купити.

Цукор, воду і мед з»єднати, довести до кипіння, додати лимонну кислоту і м»яту, закрити кришкою і зняти з вогню. Залишити поки повністю не охолоне. Процідити.

Пюре з»єднати з сиропом, розмішати до однорідності і залити в морозивницю. Далі готуємо згідно інструкції. Якщо морозивниці немає, виливаємо і високу, вузьку ємність, ставимо в морозилку і кожні 40 хвилин пробиваємо масу погружним блендером. Там ми позбавимося кришталиків льоду, міксер нам тут не допоможе, виключно блендер.

Готове сербе викладаємо за допомогою гарячої ложки і насолоджуємося. Один з самих привальних десертів для спекотного літа, і повірте, жодне заморожене «щось» з магазину з цим не зрівняється!

Готувати легко, а готувати для близьких ще й легко!!!

Тетяна Хвиль

Абрикосово-м

Абрикосово-м

Абрикосово-м


Переглядів: 1046


Додайте коментар:

защитный код

Наслідки негоди: рятувальники ліквідували наслідки буревію та гасили пожежі у Вараському, Сарненському та Дубенському районахНаслідки негоди: рятувальники ліквідували наслідки буревію та гасили пожежі у Вараському, Сарненському та Дубенському районах (23)
07 липня на території Рівненської області пройшов буревій, що спричинив численні надзвичайні події, зокрема пожежі та повалені...
На Рівненщині археологи виявили середньовічні похованняНа Рівненщині археологи виявили середньовічні поховання (22)
Середньовічні поховання, намистина, писало, старовинний ключ та фрагменти кераміки Х–ХІІІ століть — саме такі знахідки виявлено під час археологічних досліджень, що тривають у селі Пересопниця...
Новий театральний сезон у Рівненському драмтеатрі відкриють прем’єроюНовий театральний сезон у Рівненському драмтеатрі відкриють прем’єрою (23)
Рівненський обласний академічний музично-драматичний театр готується до відкриття нового театрального сезону з гучної...
Підрозділ КАТ 91 Охтирської бригади отримав позашляховик від волонтерів «Української команди»Підрозділ КАТ 91 Охтирської бригади отримав позашляховик від волонтерів «Української команди» (24)
«Українська команда» передала черговий позашляховик на передову....
СБУ затримала агентку рф, яка на замовлення ворога збиралася підірвати популярний готель у РівномуСБУ затримала агентку рф, яка на замовлення ворога збиралася підірвати популярний готель у Рівному (23)
Контррозвідка Служби безпеки запобігла кривавому теракту проти цивільного населення на заході України....
Паштет із зеленого горошкуПаштет із зеленого горошку (35)
...
В Рівненському обласному перинатальному центрі відбудеться День відкритих дверейВ Рівненському обласному перинатальному центрі відбудеться День відкритих дверей (34)
У суботу, 12 липня, об 11:00 в Обласному перинатальному центрі (вул. Міцкевича, 30, біля готелю «Мир») відбудеться День відкритих...
Вершкові кекси з полуницеюВершкові кекси з полуницею (60)
...

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.