Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 11:46 17.11.2017 Відбивні в сирній паніровціУслуга “Второй шанс” недоступна. Цените с первого! Сьогодні знову варіант швидкого обіду чи вечері. Це відбивні в сирній паніровці. В залежності від смаку і гаманця це можуть бути відбивні свинні, курячі чи телячі, та щоб ви не обрали смак м»яса може зіпсувати невдалий кляр. А щоб цього не сталося, пропоную згадати стару добру класику – сирну паніровку. Тут теж можливий підводний камінець – сир, а так як його треба небагато, то можна собі дозволити хорошу якість. А ще такі відбивні вже за паніровані можна заморозити, а при потребі вийняти, почекати 10 хвилин (не розморожувати) при кімнатній температурі і відразу на розжарену сковорідку, обсмажуємо як зазвичай і все готово! На 4 порції: 600гр. м»яса 100гр. панірувальних сухарів 2 яйця 100гр. твердого сиру 50 гр. борошна сіль, перець, часник за смаком Для початку м»ясо ріжемо порційно, солимо, перчимо, видавлюємо часник, можна ще додати приправу за вашим смаком, втираємо все у м»ясо і лишаємо на 30 хвилин. М"ясо відбиваємо, я кладу м"ясо в пакет і так відбиваю, таким чином ніякі бризки не розлітаються кухнею. Тим часом готуємо три тарілки, в одну насипаємо борошно, в другій розбиваємо яйця і трохи збовтуємо виделкою, в третю натираємо сир і змішуємо його з панірувальними сухарями. Кожен шматочок м»яса спочатку обкачуємо в борошні, потім у яйцях, а тоді у сирній паніровці і обсмажуємо до готовності. Подаємо відразу з гарніром чи салатом. Погодьтеся, смачні, соковиті відбивні - це краща альтернатива магазинним сарделькам чи вареникам. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 784
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |