Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 10:47 27.09.2017 Хлібні вафліМоя жизнь! Когда хочу – тогда и дура! Не втомлюся повторювати, що для мене найкращим часом доби є ранкові години вихідного дня, а тим більше, коли погода «шепоче». Тоді настрій просто підривається і віриш, що все буде добре! А з кухні вже линуть аромати кави і смачного сніданку. Як же ж я люблю вигадувати і шукати щось цікаве на такі теплі, родинні сніданки. Наприклад, хлібні вафлі? А що, дарма я вафельницю купувала? Тим більше, це ж цікаво, вже не банальні бутерброди, залишимо їх на швидкі буденні сніданки. А у вихідні можна «заморочитися». На 18 вафель зі стороною 10 см: 200гр. житньої закваски з холодильника 150гр. пшеничного борошна 2 яйця 180мл води 40мл олії 1ч.л. цукру 1ч.л. соди під ніж сіль за смаком Закваску покласти в миску, додати жовтки, олію, перемішати. У воді розчинити цукор і сіль, додати до закваски, туда ж просіяти борошно. Перемішати, консистенція буде віконна «замазка». Тим часом збиваємо білки до стійкої піни, акуратно вмішати в тісто. Соди розвести в столовій ложці води, додати до тіста, перемішати. Випікаємо відразу в розігрітій вафельниці. Якщо немає вафельниці, підсмажуємо на сухій сковорідці для млинців. Нарізаємо кілька скибочок буженини, сиру, підсмажуємо яйця, гаряча кава – прекрасний сніданок вас чекає. Так, я згідна, що не всі мають закваску, але що заважає її виростити? Тим більше є стільки рецептів з її використанням і без випічки хлібу! Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 730
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |