Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 12:35 19.09.2017 Чушка бюрекЖенитьба – не лотерея. В лотерее у вас все-таки есть шанс. Прикольна назва смачної страви балканської кухні. Я до болгарського перцю рівно дихаю, а чушка проняла. Легкий обід чи вечеря, просто, швидко і смачно. Хотіла би додати недорого, але витратится доведеться – і перець не дешевий, і бринза/моцарелла теж не відстають. Але спробувати варто. На 3 порції: 6 шт болгарського перцю (треба брати гарний, м»ясистий) 200гр. бринзи, моцарелли, адигейський сир (у мене домашня малосольна бринза, робила для хачапурі, але полінувалася і смажила чушки) 2 яйця 4ст.л. борошна Сіль, перець за смаком Для початку запікаємо перець в духовці до легких підпалин, приблизно хвилин 20 при 180С. Кладемо його у пакети і даємо охолонути. Тепер дуже легко перець почистити від шкірки. Сир нарізаємо пластинками і фаршируємо кожну перчинку. Яйця збиваємо виделкою, підсолюємо, перчимо. Кожен фарширований перець обкачуємо в борошні, обмакуємо в яйцях, ще раз в борошно і в яйця, робимо так зване подвійне панірування. Смажимо на середньому вогні до готовності кляру. Подаємо відразу, поки розплавлений сир, найкраще з овочами і зеленню. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 775
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |