Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа -

♥ Додати в "Закладки"

Популярне

Рівненські фахівці виявили у селищній раді фінансових порушень на понад мільйон гривень (3034)

На Рівненщині 87 жителів Сарненського району повернуть у бюджет понад 700 тис. грн незаконно отриманих субсидій (2038)

Торт "Жіночі примхи" (3241)

У Рівному побили директора ринку (1633)

На Рівненщині сповістили про штормове попередження (1794)

У Рівненському районі із ножовими пораненнями госпіталізовані троє молодиків (1203)

На Рівненщині за гостинність чоловік поплатився життям (1288)

Рівненщину відвідав Олег Ляшко (1066)

Чи безпечно проживати в Рівному вище 9-го поверху? (1208)

В Рівному на лінію вийшов відремонтований тролейбус (1177)

До Корецького монастиря не повернулася черниця (1168)

На Рівненщині брат зарізав брата (1101)

Лінива капуста (рецепты) (5968)

На Рівненщині сталася сутичка між правоохоронцями і бурштинокопачами (1005)

Через двадцять днів обласна рада може отримати нового голову (новости) (1013)

На Рівненщині затримали винуватця смертельної ДТП, який зник із місця пригоди (1010)

На Сарненщині син власниці магазину застав грабіжника на місці злочину (1031)

Небезпека для маленьких рівнян (925)

Минулої доби унаслідок чотирьох ДТП на Рівненщині постраждали п’ятеро осіб (1003)

У Рівному пішохід потрапив під мікроавтобус (987)

#Рецепти
Відбивні тапака
Тетяна Хвиль
12:26 11.09.2017

Відбивні тапака

- Мадам, да Вы весите больше меня! - Да Вы что! Это мои женские прелести весять больше Вашего мужского достоинства!

Давненько у нас не було м»ясних рецептів, таке враження, що з приходом літа всі стають на нелегкий шлях вегетаріанців, треба виправлятися, тим більше, що рецептів то багато, смачних, швидких і не дуже фінансово затратних, оскільки в м»ясний павільйон без страху зайти неможна – знову подорожчало. Та не будемо про сумне, все одно їли, їмо, і їсти будемо, наприклад, відбивні тапака. Про Курчата-тапака ми вже говорили, це більш святковий варіант, а у нас буденні відбивні. Для них краще взяти стегенця, оскільки вони соковитіші, треба тільки вийняти кісточку. В «Метро» продають стегенця вже без кісточки, одна м»якоть, дуже зручно, я рахувала – не дорожчі ніж звичайні - виробник, упаковка теж враховані, а це важливі чинники, я згідна, що ми не бачимо, що робиться на виробництві, але перед пакуванням м»ясо миють і кладуть на волого вбираючу підложку, а на ринку я щойно придбане філе курки викинула після того, як побачила, що якась собака в ящик всунула морду. Вважайте мене дурою, ненормальною – мені все рівно, я просто боюсь зашкодити своїй сім»ї, краще я заплачу дорожчу ціну і візьму меншу кількість, але я так купую свій спокій.

Прекрасний варіант смачної вечері для нас, працюючих дівчат, у яких зовсім немає часу.

На 4 порції:

4 стегенця

3 зубчика часнику

По 0,5ч.л. чорного перцю, паприки, куркуми, солі, цукру

1 ст.л. вершкового масла

1ст.л. олія для смаження

Тут все простіше та швидше, оскільки стегенця менші та без кісточки, то маринуються і просмажуються вони теж швидше, а корочка виходить рівномірно хрумка. М»ясо промиваємо і обов»язково просушуємо паперовими рушничками, викладаємо в миску. Всі спеції змішуємо і перетираємо майбутні відбивні. Лишаємо їх на хвилин 20. Тим часом можна приготувати гарнір.

Олію виливаємо на холодну сковорідку, відразу додаємо вершкове масло і нагріваємо на середньому вогні, так масло не буде горіти і чорніти під час смаження. Чому саме два види - і масло, і олія? По-перше, це смачно, по-друге, масло є натуральним підсилювачем смаку, що теж непогано.

Викладаємо стегенця на сковорідку шкіркою вниз і відразу ставимо гніт – у мене тарілка з каструлею. Так як стегенця менші і без кісточок, то і гніт беремо не важкий, тобто каструля у мене пуста. Смажимо так на одній стороні і на другий. Тим часом в лоток, який закривається, подрібнюємо часник, викладаємо готові відбивні і відразу закриваємо кришкою. Лишаємо їх на 5-7 хвилин. А поки можна накривати на стіл і кликати всіх на вечерю.

Ну погодьтеся, це краще, ніж купувати пельмені чи вареники, або сосиски. А я знаєте як роблю, купую відразу кілограм стегенець, мариную їх, розкладаю у пакетики порційно і кладу у морозилку. А тоді зранку, коли знаю, що ввечері часу не буде зовсім, просто дістаю, кладу в холодильник, і там відбивні і розморожують, і маринуються.

Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!!

Тетяна Хвиль

Відбивні тапака

Відбивні тапака

Відбивні тапака

Система Orphus
<<- Попередня статтяНаступна стаття - >>

Переглядів: 262

Додайте коментар:

защитный код
Рівненські фахівці виявили у селищній раді фінансових порушень на понад мільйон  гривеньРівненські фахівці виявили у селищній раді фінансових порушень на понад мільйон гривень (3034)
Спеціалісти управління Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області провели планову ревізію селищного бюджету фінансово-господарської діяльності Млинівської селищної ради Млинівського району ...
На Рівненщині відбулося масштабне святоНа Рівненщині відбулося масштабне свято (767)
15 липня, в селі Велика Омеляна, що у Рівненському районі, відбувся другий районний фестиваль народної творчості, історії та побуту: «А у нас на ярмарку!»....
У Рівному буде перекрито рух для автотранспортуУ Рівному буде перекрито рух для автотранспорту (368)
На виконання розпорядження міського голови щодо перекриття руху по вулиці Олени Теліги (на ділянці дороги від Дубенська до вул. Боярка) на період проведення ремонтних робіт з 900 год. 21.07.2018р. по...
Поліцейські встановлюють обставини вбивства у РівномуПоліцейські встановлюють обставини вбивства у Рівному (371)
Сьогодні, 17 липня, близько 13-ї години до поліції надійшло повідомлення, що у Рівному на вулиці Небесної Сотні застрелили чоловіка. Тіло людини з вогнепальним пораненням виявили між автомобілями на ...
У Рівному завтра перекриватимуть вулиціУ Рівному завтра перекриватимуть вулиці (244)
Перекриватимуть рух окремими вулицями міста у зв’язку із проведення в місті Рівному нічного легкоатлетичного пробігу 14 липня 2018 року...
У Рівному підпалили кіоскУ Рівному підпалили кіоск (84)
Рівненські поліцейські розслідують підпал торгового кіоску...
На Рівненщині підлітку нанесли ножове пораненняНа Рівненщині підлітку нанесли ножове поранення (101)
Дубровицькі поліцейські затримали підозрюваного у нанесенні ножового поранення неповнолітньому...
Шоколадна ПрагаШоколадна Прага (57)
О вкусах женщины не спорят - их оплачивают!...

Сайт міського голови Рівного


Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"

Рекламна газета "Об`ява"



Пишіть тут, про те, що Вас цікавить, ідеї, теми. Заходьте, тут буде кльово!



ПіКа -   ПіКа - (С) 2013-2016    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.