Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 12:02 19.07.2017 ПаприкашкаНеправду говорят, что с деньгами тяжело расставаться. Гораздо сложнее с ними встретиться! В розпал огіркового сезону як ніколи буде доречної така страва як паприкашка. Страва родом з Угорщини, варіант адаптований до наших гастрономічних і економічних реалій, але смачний , поживний і зручний. Я, наприклад, готую порцію, нарізаю такими шматочками «на один раз», і тримаю в морозилці. За годину до подачі виймаю, даю кілька хвилин «прийти до тями» і нарізаю скибочками. Все дуже просто. На 1 кг сала чи підчеревини : 2ст.л. солі крупного помолу 3-4 зубчики часнику 2ст.л.паприки (я беру паприку хлоп»ями і мелену 1:1 ) Сало чи підчеревину зачищуємо, промиваємо, просушуємо. З усіх боків обмазуємо сіллю, замотуємо в кілька шарів харчової плівки. Тримаємо в холодильнику 1,5 доби, тоді кладемо в каструлю, заливаємо холодною водою і ставимо на вогонь. Як закипить зменшуємо вогонь до мінімуму і тримаємо так 40 хвилин. Виймаємо наш згорток, даємо йому повністю охолонути (плівку знімаємо). Натираємо часником та паприкою, знову загортаємо в плівку або кладемо у пакет і добу в холодильник. За бажанням можна поставити під прес, я не ставлю. А тепер ріжемо хліб, огірочку, дістаємо паприкашку і можна запрошувати на «100 грам». Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 728
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |