Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 21:15 05.03.2017 Оселедець в азіатському стиліВесна. Из под кроватей начали робко появляться первые весы Оселедці найулюбленіша риба українців, з цим вже ніхто не сперечається. Ну, можливо, якби мали фінансову можливість, любили б форель, стерлядь, тунця, а так масово любимо оселедця! Не бачу нічого страшно – оселедець риба смачна та корисна, і рецептів її приготування безліч, сьогодні – в азіатському стилі, гостро-пряна. На 4 порції: 1 оселедець свіжоморожений 1 морквина 1 цибулина 100-150 мл оцту 1ст.л.цукру 2 ст.л. соєвого соусу 1ст.л. олії перець, кунжут, зелена цибуля
Оселедець розморожуємо, миємо, потрошимо, філіруємо. Нарізаємо смужками філе, заливаємо оцтом так, щоб всі шматочки були вкриті. Залишаємо на 20 хвилин. Моркву натираємо на тертку, цибулі ріжемо на півкільцями, змішуємо. Цукор змішуємо з соєвим соусом, додаємо чорний перець і олію, ще раз розмішуємо і додаємо до овочів. З риби зливаємо оцет, промиваємо в холодній воді та додаємо до овочів, перемішуємо і залишаємо для маринування на 3-4 години. Пробуємо на спеції, за потреби додаємо сіль, цукор. За бажанням можна присипати кунжутом та зеленою цибулею, щоб зовсім наблизитися до Азії. Оригінальна, недорога закуска, яка з легкістю прикрасить ваш стіл. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 803
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |