Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 16:15 27.02.2017 Супербюджетний шоколадний кексСижу в Интернете, чувствую запах жареной картошки, а ведь я ее варить поставила! Вперше готувала кекс без яєць, вершкового масла, олії, сметани, смальцю (є такі, причому дуже смачненькі!). Думала, що буде гумова субстанція, а вийшов над пристойний бісквіт, який можна навіть використати в основі торту! А можна замінити одну складову – і вийде прекрасна пісна випічка, мене рецепт порадував (ну і чоловіка, він любить шоколадну випічку). Єдине, що б я змінила, вірніше додала, так це 1ст.л. якогось цікавого алкоголю – лікеру горіхового чи кавового, або рому, ну чи просто коньяку. На форму 22см: 2 ст. борошна (стакан = 250мл) 5ст.л. какао 1 ст. цукру 2 ст. ТЕПЛОГО молока 1 ст.л. розпушувача (14 гр.) горіхи, цукрова пудра для посипки В миску просіюємо борошно, какао, розпушувач, додаємо цукор, перемішуємо і вливаємо ТЕПЛЕ молоко, наголошую – молоко тепле, не гаряче. Все ретельно розмішуємо, виливаємо в форму, за бажанням можна присипати горішками. Випікаємо при 180С, 30-40 хвилин, до проби на суху палочку. Моя порада – теплий кекс замотати в харчову плівку і залишити на кілька годин, тоді кекс не буде сухим. Готовий кекс присипаємо пудрою Прекрасний шоколадний кекс з насиченим смаком – прекрасний привід зібрати за чаєм всю сім»ю. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 754
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |