Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 10:38 25.02.2017 Млинці з мізками в льєзоніЕсли в споре женская точка зрения все же совпала с мужской — значит мужчина понял, что проще согласиться. Ну я теж згадала про Масляну, і не просто згадала, а й ще рецепт підготувала. Смачний, цікавий, недорогий та актуальний двічі. Чому двічі? По-перше, млинці до Масляної, по-друге, млинці пісні, а з понеділка розпочинається піст. Пісні млинці з не пісною начинкою, а начинка у нас з мізків – незвично, але дуже ніжно і не менш смачно. На 10 млинців: 2 ст. мінеральної газованої води 1,5 ст.борошна 4 ст.л. олії 1 ст.л. цукру (якщо начинка солодка, то можна збільшити) дрібка солі В миску просіюємо борошно, розводимо його водою до консистенції нежирної сметани (мені довелося додавати ще 0,5 стакана мінералки), додаємо олію, сіль, цукор, розмішуємо, даємо постояти 10-15 хвилин при кімнатній температурі і смажимо. Такі млинці виглядають не засмаженими, але за смаком майже не поступаються здобним «братам». Тим, хто постує вони з варенням, джемом або кабачковою ікрою можуть стати у нагоді.
Для начинки: 0,5кг мізків 1 велика цибулина 2 яйця зелень (у мене заморожена суміш – кріп, петрушка, зелена цибуля) сіль, перець за смаком Мізки промиваємо і замочуємо у воді з оцтом (на 1л води 1 ст.л. оцту) на 30 хвилин. Ще раз промиваємо, знімаємо плівку, ріжемо смужками. Цибулю ріжемо кубиками, підсмажуємо до золотистого кольору, додаємо мізки, смажимо 15-20, постійно помішуючи. Додаємо яйця, зелень, солимо, перчимо, тримаємо на вогні ще 5-7 хвилин. Готову начинку повністю охолоджуємо. Фаршируємо начинкою наші млинці, згортаємо їх конвертиком. Для льєзону: 2 яйця 50гр. панірувальних сухарів Сіль, перець Яйця збиваємо виделкою, солимо, перчимо, кожен млинець змочуємо у цій суміші, паніруємо у сухарях і обсмажуємо в олії. Подаємо гарячими. Прекрасна, смачна та недорога страва для обіду чи вечері, а якщо млинці з начинкою заморозити, то на приготування залишиться всього кілька хвилин. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 832
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |