Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 10:26 08.02.2017 Пресований рулетКонечно можно прилететь и на крыльях, но на метле-то оно быстрее получается. Коли мова іде про свинячу рульку, на думку крім німецького айсбана та нашого холодця нічого і не приходить – таке собі «не цікава», недорога м»ясо - сальна частина свині. Але з неї можна приготувати досить симпатичний і симпатичний рулет, який з успіхом замінить магазинну ковбасу на бутербродах або сосиски на обід. Дуже економно і дуже смачно. На рулет вагою приблизно 500гр. Свиняча рулька – 1000кг Морква – 1 шт Часник – 3 зубчика Сіль, перець за смаком
Для початку зачищаємо шкірку на рульці, миємо, кладемо в каструлю (приблизно 4 л), додаємо сіль (1ч.л.), перець горошком і варимо не менше 2,5 годин, до тих пір поки м»ясо не буде відділятися від кості. Виймаємо рульку і поки вона гаряча дістаємо кістку. Все що залишилося розкладаємо пластом на фользі, зверху натираємо моркву і видавлюємо часник, приправляємо сіллю і перцем. Обережно загортаємо рулетом у фольгу, фольги краще взяти кілька шарів, щоб не порвалася. Викладаємо на деко і запікаємо 30-40 хвилин. Даємо охолонути прямо у фользі. За бажанням можна зверху га рулет поставити якусь вагу, щоб м»ясо щільніше спресувалося. Повністю охолоджуємо і можна на різати. Ситна, смачна страва, яку дуже оцінять чоловіки в такій мороз та під чарочку чогось міцного. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 722
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |