Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 21:03 22.12.2016 Торт «Захер»Первый год жена - милочка, второй - пилочка, а на третий год - лесопильный завод! Класика ніколи не вийде з моди, це стосується не тільки одягу, взуття, коштовностей, а й кулінарії та кондитерки. Сьогодні саме така класика – віденський класичний торт «Захер». Звісно, справжній рецепт – професійна таємниця віденських кондитерів, але наблизитися до неї спроби не вщухають. Це одна з них, рецепт з журнала «Изысканная выпечка». Дуже доречний торт на святковому столі. На форму діаметром 24 см: 200гр. масла 200гр. цукру 10 білків 10 жовтків 300гр. шоколаду 150гр. борошна 50гр. сухарів абрикосовий конфітюр Всі продукти кімнатної температури. Масло збиваємо з цукром та жовтками в пухкий крем. Додаємо по черзі кілька ложок цукру – яєчний жовток. Має вийти пухка, світла маса. Розтопити 200гр.шоколаду, додати в масляно-жовтковий крем. Підмішати борошно та сухарі (я робила домашні, з сірого хліба). Збити білки до стійких пік, акуратно підмішати до тіста. Перелити у форму готове тісто, випікати при 180С° приблизно 60 хвилин, до проби на суху палочку. Готовий корж охолодити. Абрикосовий конфітюр підігріти, протерти через сито та щедро обмазати торт з усіх боків. Шоколад, який залишився розтопити і швидко обмазати торт. Дати глазурі застигнути. Насичено-шоколадний шматочок цієї класики буде ідеальним завершальним штрихом будь-якої святкової вечері. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 960
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |