Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 22:44 06.12.2016 Різдвяна коврижкаСклероз хорошая болезнь – ничего не болит и каждый день новости Я можу впевнено претендувати на роль у реаліті-шоу «Загублені у часі» - за тиждень з хвостиком свято Миколая, а я ні сном, ні духом, добре що чоловік нагадав і про подарунки, і про коробочки з печивом. Тому смачне печиво буде вже після Миколая, а сьогодні не менш смачна різдвяна коврижка. М’яка, ароматна, з прошарком повидла – навіть чаю не треба. Тісто: 1ст.цукру 2 яйця 100гр.масла 3ст.л.меду 1ч.л.соди (не гасимо) 1ч.л.кориці 2,5-3ст.борошна 4ст.л.повидла (у мене сливове) Все крім борошна і повидла змішати в мисці, поставити на водяну баню і чекати поки розчинуться цукор з маслом. Тим часом просіюємо 2,5 стакана борошна, додаємо гарячу суміш і розмішуємо ложкою, даємо охолонути і дивимося яка консистенція. Мені довелося підмішати ще 0,5 стакана борошна. Ділимо тісто навпіл, розкачуємо за розміром дека. Викладаємо на пергамент один пласт, змазуємо підігрітим повидлом (так зручніше), накриваємо другим пластом тіста, з’єднуємо краї і випікаємо при 180С° 20-25 хвилин до темно-золотистого кольору. Охолоджуємо, за бажанням присипаємо пудрою. Такі коврижки - дуже ароматна, і дуже різдвяна випічка, а ще займає мало часу, що теж важливо в нашому метушливому житті… Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 747
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |