Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 21:59 04.11.2016 ApfelkuchenКак надоело слышать: «Ты сильная, ты справишься»… Я слабая! Я на шею хочу! З першими морозними днями відразу згадується не тільки про теплі носки, рукавиці і шарфи, а й про їжу. Не про ефімерні салатики, прозорі десертики та супчики з трьох горошин, а про добротну їжу, порція якої забезпечить організм теплом на кілька годин. І німецька кухня для підходить просто ідеально. А почати пропоную з випічки, сьогодні це буде апфелькухен – яблучний пиріг. Прекрасне доповнення до чаю в морозні дні. На форму 24 см: 250гр. масла кімнатної температури 250гр. цукру 350гр. борошна 5 штук яєць 1ч.л.розпушувача 1ч.л.ванільного цукру 1кг яблук Масло збиваємо з цукром, ванільним цукром, додаємо по одному яйця, збиваємо до однорідної маси, просіюємо борошно з розпушувачем, розмішуємо. Яблука нарізаємо шматочками, додаємо в тісто, перемішуємо. Може здатися, що яблук забагато, але не лякайтеся – їх якраз ідеальна кількість. Викладаємо у форму і випікаємо при 190С° 55-60 хвилин. Готовий пиріг присипаємо за бажанням цукровою пудрою. Смачний, ароматний пиріг неодмінно сподобається своїм, по-німецькі «акуратним», яблучним смаком!!! Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 736
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |