Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 21:50 09.10.2016 Чебуреки з сирного тістаМужчина, чтобы затащить в постель девушку, в принципе, способен на любую подлость. Переплюнуть его может только женщина, твердо решившая выйти замуж. На вихідних з доцею вирішили порадувати свого тата – готували чебуреки, я готовила, доця не заважала, а тато намотував марафон навколо кухні, одним словом всі були «при дєлах». Дуже багато років користуюся одним рецептом чебуречного тіста, а тут вирішила спробувати щось нове, тим більше, що в холодильнику маленький шматочок творогу грозився піти у вічність. Рецептом дуже задоволена, ніколи би не подумала, що творожне тісто може бути таким пухким і ніжним. І якщо ви як і я ніколи не готували такого, час це виправити. На 6 великих чебуреків:
200гр. творогу 1 яйце 0,5ч.л. соди 2ст.л. кип’ятку 1ст.л.цукру 0,5ч.л.солы 1ст.борошна 300гр.фаршу Творог розминаємо. Соду гасимо кип’ятком, відразу додаємо до творогу і перемішуємо, на очах творог немов насичується повітрям. Додаємо яйце, цукор, сіль, перемішуємо , додаємо борошно, вимішуємо тісто, борошна не підсипаємо. Закриваємо миску з тістом плівкою і залишаємо на хвилин 20-30. Тим часом готуємо фарш, у мене звичайний: свинина, цибуля, сіль, перець. Беремо наше тісто (навіть на фото видно яке воно ніжне), ділимо на рівні шматочки, кожен розкачуємо овалом, викладаємо на одну половинку фарш, другою прикриваємо і защипуємо. Обсмажуємо в олії, чебуреки так гарненько збільшуються в об’ємі. Викладаємо на паперові рушнички, щоб промокнути зайву олію. Подаємо відразу, нам дуже смакувало з солодким чаєм. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 1538
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |