Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 12:05 08.08.2016 Американській сливовий пирігОсінь по підході, прилавки на ринку ломляться від слив, яблук, винограду, кавунів. А скільки зелені! Одним словом – ринковий рай, навіть ціни не завжди лякають. Ось я, піддавшись райському настрою, купила слив стільки, що «вживу» ми їх просто не змогли подужати, тут на допомогу і прийшов рецепт прекрасного, смачного пирога. Американській сливовий пиріг – це пиріг, рецепт якого друкувався в газеті New York Times з 1983 по 1995 роки, можете уявити його популярність? Я можу зрозуміти американських господинь – дійсно смачно, просто і недорого. На форму 20 см: 113гр. вершкового масла (кімнатної температури) 100гр. цукру 1ст.борошна 2 яйця 1ч.л.розпушувача дрібка солі, кориці 10-15шт. слив коричневий цукор для посипки Все просто: сливи миємо, розрізаємо навпіл, виймаємо кісточки. Масло збиваємо з цукром, додаємо яйця, знову збиваємо, просіюємо борошно з розпушувачем та корицею, перемішуємо. Звертаю увагу, що консистенція тіста доволі густа, так і має бути. Викладаємо тісто у форму, викладаємо зверху половинки слив, не вдавлюючи їх, зверх ще у присипаємо коричневим цукром (можна і білим). Випікаємо при 170С° 30-35 хвилин. Смачно як теплим, так і повністю охолодженим. А ще цей рецепт зручний тим, що його можна готувати і з заморожених слив. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 843
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |