Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 13:42 25.07.2016 Чорничний джемЕсли где-то убыло, значит где-то прибыло, це я до того веду, що якщо ціна на вишню цього року просто зашкалювала, то ціна на чорницю просто радувала, ну у всякому разі порівняно з вишнею. Я, наприклад, купила 2 літрові банки за 35 гривень гарної, чистої чорниці і зварила джемчик. Рецепт простий, але дозволяє зберегти максимум вітамінів і отримати густу консистенцію. Я впевнена, що багато хто знає цей рецепт, він «гуляє» під назвою «п’ятихвилинка», але повторюся. На 2 баночки по 250мл: 1 литрова банка чорниць (600гр.) 300гр.цукру Промиті та просушені ягоди засипаємо цукром на 12годин. Тоді ставимо каструлю на вогонь, доводимо до кипіння, тримаємо 5 хвилин, знімаємо з вогню, і залишаємо на 12 годин. Таку процедуру повторюємо ще два раза. Викладаємо в стерилізовані банки, закриваємо кришками. Даємо повністю охолонути і можна ховати до холодних часів, коли під кружечку чаю будемо грітися від гарячих літніх спогадів. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 774
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |