Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 22:08 12.07.2016 Іспанський суп «Гаспаччо»Скучающую женщину лучше не трогать. Неизвестно, что она себе там наскучала. Прийшов час холодних страв, і якщо з другими стравами і десертами більш-менш все зрозуміло, то з супами завжди виникають питання: потрібно в таку жару чи ні, як зробити, але не на бульйоні. Пропоную згадати іспанський суп гаспаччо. Це просто протерті томати з часником, грінками та оливковою олією. Але ж можна і урізноманітніти. На 4 порції: 1 кг томатів 2 солодких перця 1 гіркий перець 2 середніх огірка 1 маленький кабачок 1 маленька цибулина 3-4 зубочка часнику 4 шматочка білого хліба оливкова олія базилік Мушу зауважити, що в будь-якому рецепті супу гаспаччо оливкову олії замінити не вдасться, вона з часником і базиліком роблять весь смак. Перш за все пробиваємо блендером всі помідори до однорідного стану, виливаємо в ємність, де будемо з’єднувати всі складові. З гіркого перцю виймаємо насіння і перегородки. Пробиваємо всі остальні інгредієнти, але так, щоб залишалися дрібні шматочки. Все змішуємо з томатами, видушуємо часник (один зубчик лишаємо), солимо, за потреби перчимо. Ставимо в холодильник мінімум на 30 хвилин. Шматочки хліба (у мене домашній багет) підсмажуємо на сухій сковорідці, натираємо зубочком часнику. На дно тарілки кладемо часникову грінку, поливаємо оливковою олією, і наливаємо суп, додаємо базилік і можна насолоджуватися. Дуже смачний, освіжаючий суп, який до того ж дуже вітамінний, оскільки всі овочі без термічної обробки, а про користь часнику та оливкової олії я взагалі мовчу. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 805
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |