![]() Рубрики
![]() ... |
![]() Тетяна Хвиль 12:28 04.07.2016 Вишнева галетаЛюбите ухоженных женщин? Ухаживайте!!! Температура повітря прийшла, нарешті, до тями, тож я думаю, можна і духовку включити. Сьогодні ділюся дуже смачним рецептом – вишнева галета. Це такий ягідний відкритий пиріг з пісочного тіста, круглої форми. Швидко робиться, ще швидше з’їдається, а з різними ягодами кожен раз отримуємо новий пиріг. Наприклад, мої улюблені – це вишнева і чорнична галети, і компанія для дегустації мені ну зовсім не потрібна. На галету діаметром приблизно 20-22см: 100гр.холодного масла 200гр.борошна 2-3ст.л.льодяної води 5ст.л.цукру Начинка: 500гр.вишень або будь-яких ягід 3ст.л.цукру 1ст.л.крохмалу
А далі все напрочуд легко, закладаємо в блендер масло, цукор, борошно, пробиваємо все до дрібних крихт, додаємо воду, ще раз пробиваємо – утвориться щось подібне до тіста. Цю масу викладаємо в звичайний пакет і в пакеті ж руками обминаємо до однорідного стану. Кладемо в холодильник на 30 хвилин. Холодне тісто розкачуємо між двома листами пергаменту в пласт товщиною 0,5см. Присипаємо крохмалом, викладаємо на середину ягоди (без кісточок), присипаємо половиною кількості цукру, тісто з боків підгортаємо до начинки, а зверху присипаємо залишком цукру. Випікаємо при 170С° 20-25 хвилин, до золотистого кольору. Даємо охолонути і можна пробувати. Смачне, розсипчасте тісто, соковита начинка – просто прекрасний результат. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 1035
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |