Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 15:55 18.04.2016 Шоколадне печиво з перцемАлёнушка первая из девушек доказала - что все мужики козлы, стоит им только напиться. Люблю рецепти, коли з майже нічого виходить щось цікаве і смачне, це печиво якраз до таких і відноситься. Рецепт легендарної Марти Стюарт без сумніву вартий уваги, я правда внесла дві зміни: замінила масло на сепараторну сметану і додала трішки перцю чилі. Хто хоч раз пробував шоколад з чилі мене зрозуміє. Насичено шоколадне печиво дуже нагадує за смаком цукерки трюфель. 160гр.масла 1 ½ ст.борошна 3/4ст.какао 1 яйце 1ст.цукру + для обсипки 1/2ч.л.чорного перцю 1/2ч.л.кориці Масло кімнатної температури збиваємо з цукром, додаємо яйце, ще раз збиваємо, додаємо просіяне борошно і какао, перець, корицю. Замішуємо тісто, формуємо з нього ковбаску, кладемо в плівку і в морозильну камеру не менше ніж на годину. На дощечку насипаємо цукор, обкачуємо в ньому ковбаску, нарізаємо шайбами по 0,7-0,8см шириною, викладаємо на деко. Випікаємо при 175С° 10-12 хвилин (серединка готового печива трішки пружинить, якщо нажати пальцем). Охолоджуємо і подаємо. А ви знаєте, що будь-яке печиво найкраще розкриває свій смак не з кавою чи чаєм, а виключно з молоком? Цей науково доведений факт оприлюднили рік назад, а діти у всьому світі користуються вже кілька десятиліть. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 923
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |