Рубрики
... |
16:13 12.08.2013 «Тертий» яблучний пиріг - пальчики оближеш! Рецепт від Тетяни-чарівниціЛітом завжди хочеться чогось легкого, соковитого. Давайте приготуємо пиріг яблучний зі штрейзелем (не лякайтеся, це я хвалюся які слова знаю). Для простих людей (для нас) це звичайнісіньки масляно-цукрові крихти із борошном. Готується дуже швидко і просто. Перетираємо до крихт (хто які зробить, я вже навчилась робити дрібні) 200 гр. масла (я беру маргарин, він від сучасного масла майже не відрізняється – і там, і тут вода з олією, причому не завжди якісною) з 100 гр. цукру і 2 ст. борошна. Тепер розминаємо 500 гр. домашнього сиру (дуже смачний робить моя сусідка, я в неї і пасусь) із 100 гр. цукру, 1 ст. л. ванільної есенції (хто не лінувався і зробив) і одним яйцем. Натерти на тертушці 2 шт. великих яблук (можна більше, але трохи віджати сік). В форму насипаємо 1/3 від всієї маси крихт, викладаємо всю сиркову масу, знову насипаємо 1/3 крихт, тоді терті яблука, засипаємо залишками штрейзеля і ставимо в духовку на 30-40 хв. при t 180С. Готовий пиріг можна нічим не посипати і не поливати, він і так гарний. Смачного! Тетяна Хвиль, Р-Р Переглядів: 710
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |