Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 15:57 22.01.2016 Картопляний рулет зі шкварками- Девушка, вы одна? - Нет, я с причудами!))) Знайшла рецепт на якомусь кулінарному сайті, знайшла, зберегла і благополучно забула. Та якось захотіла картопляних пиріжків, але так ліньки було, ось тут і згадався цей рулет. Картопля, шкварки, підсмажена цибуля – це просто не може бути не смачно. Кілька рухів все-такі зробити доведеться, та все це не даремно. Для рулету: Відварена картопля – 4 середні картоплини (300гр.) Борошно – 250гр. Крохмал – 1ст.л. Сметана – 2ст.л. Яйце – 2 шт. Цибуля ріпчаста – 2 шт. Бекон, підчеревина, сало – 200гр. Відварюємо картоплю до напівготовності, охолоджуємо натираємо на дрібній буряковій тертушці. Додаємо крохмал, сіль, борошно, сметану, яйця. Вимішуємо тісто, можливо знадобиться ще грам 50 борошна, але тісто не має бути крутим. Даємо відпочити 30 хвилин. Для начинки нарізаємо бекон або сало кубиками, підсмажуємо до стану шкварок, додаємо порізану півкільцями цибулю, теж підсмажуємо. Тісто розкачуємо в пласт, викладаємо начинку, скручуємо рулетом, нарізаємо шматочками по 5см, викладаємо на деко. Кожен шматочок змазуємо молоком, так робимо під час випікання два рази. Випікаємо при 180С° 30-35 хвилин до золотистого кольору. Найкраще смакує зі сметаною. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 775
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |