Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 14:57 07.08.2013 «Готувати легко», - запевняє наша Тетяна-чарівниця. Готуємо плюшки!Незважаючи на літню спеку, хочеться чогось смачненького, чогось печеного, давайте не полінуємось і спечемо плюшки, тим більше що з цим рецептом немає жодних проблем. 1 ч.л сухих дріжджів (можно і свіжих взяти, але нам спекотно, ми хочемо все зробити поскоріше), залити 120 мл теплого молока, додати 1 ст.л. цукру і залишити. Тим часом розтопили 30 гр. масла (я знову ж таки беру маргарин), розтерли із одним жовтком, просіяли 300 гр. муки ( я не просіюю, я лінуюсь), почали замішувати тісто, додаючи молоко з дріжджами. Довго не місимо, себе шкодуємо. Залишити тісто в спокої. Включили духовку на 180 С, підготували деко (вистелили пергаментом, щоб потім було менше мити). Беремо 70 гр. масла (я і тут брала маргарин), додаємо 2 ст. л какао, 4 ст. л. цукру, змішали на взірець крему. Ділимо тісто на 10 кульок, кожну розкачуємо тоненьким кружальцем, змазуємо кремом, скачуємо рулетиком, розрізаємо його вздовж (не до кінця), переплітаємо і з’єднаємо кінці. Це довше писати ніж робити, повірте! Випікаємо 25 хв., готові плюшки щедро посипаємо цукровою пудрою і насолоджуємося. Готувати легко! Тетяна Хвиль, Р-Р Переглядів: 823
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |