Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 16:41 25.12.2015 Печена підчеревинаЖена утром: - Дорогой, сделай мне пожалуйста бутербродик, только ма-а-а-а-аленький. - Сделаю какой получится.... сама обгрызешь до нужных размеров. Щось я все про закуски да про закуски, а треба же ж і щось істотніше приготувати. На мій погляд, самий безпрограшний варіант – це гарно запечений шматок м’яса. Головне запекти його так, щоб воно не нагадувало підошву. Я обрала самий простий варіант – купую м’ясну підчеревину, треба докласти чималих зусиль, щоб її зіпсувати. Зазвичай роблю так: На 1кг сирого м’яса зі шкіркою: 2ст.л.солі крупної 1л води 3-4 зубчики часнику 1ч.л.гострого перцю 1ст.л.абрикосового варення Закип’ятити воду з сіллю, дати охолонути. Промити м’ясо, обсушити паперовим рушничком (щоб шкірочка було хрумкою). Зробити на шкірці надрізи у вигляді ромбів (розрізаємо тільки шкірку і сало, м’ясо не зачіпаємо). Заливаємо м’ясо солоною водою на 12 годин. Якщо робити сухий посол, то м’ясо зі сторони шкірки треба обдати кип’ятком, щоб ромбики розкрилися, а шкірка стала м’якшою. Часник розтираємо з сухим гострим перцем, обмазуємо цією сумішшю м’ясо з усіх сторін, замотуємо у фольгу і ставимо в духовку на 30 хвилин при 200С°. Далі м’ясо відкриваємо, фольгу знімаємо, шкірку обмазуємо варенням (можна замінити медом або присипати цукровою пудрою). Це виходить така блискуча, лакована поверхня, і дуже смачна. Випікаємо ще 20-25 хвилин. Виймаємо і відразу подаємо. Дуже ароматно, смачно, ніжно і без усіляких зусиль з нашого боку. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 1024
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |