Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 12:02 21.12.2015 Бабусине печивоВот смотрю я на себя в зеркало… И за что моему мужу такое счастье?.. Потом встаю на весы — да ещё и столько!? Вечори четверга та п’ятниці в мене були присвячені випіканню печива до дня Миколая, на жаль нічого не сфотографувала за браком часу, та буду ще робити для себе, тому всі рецепти викладу. Правда можу сказати, що абсолютне все печиво дітям (і не тільки дітям) сподобалося. Сьогодні теж буде печиво, я його люблю з дитинства, таке печиво пекла моя бабуся, це не просто хороший смак, а й приємні спогади. А ще воно має дуже зимовий вигляд, немов припорошене снігом, що теж радує, оскільки снігу цього року ми, мабуть, так і не побачимо. 350гр.борошна 120гр.смальцю (не масло, не маргарин) 120гр.сметани 1ч.л.спирту або 1ст.л.горілки 0,5ч.л.розпушувача 100гр.цукрової пудри для обсипки Просіюємо борошно, додаємо смалець і перетираємо на крихти, додаємо сметану, розпушувач, горілку, замішуємо тіcто. Кладемо в холодильник на 3-4 години. Далі тісто розкачуємо , вирізаємо печиво, викладаємо на деко і випікаємо при 170С° 10-15 хвилин, до золотистого кольору. Гаряче печиво обкачуємо в пудрі, даємо охолонути. Дуже просте, смачне, і таке домашнє печиво. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 1151
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |