Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 12:27 18.12.2015 Пікантні сирні кулькиЗайцы… всё время прыгают,… и живут всего 8 лет, собаки всё время бегают и живут около 15 лет,… черепахи ни фига не делают и живут больше 150 лет.… Опаньки ))))... Отдыхаем!!!!!)) У нас на сайті вже одні сирні кульки, але ці зовсім інші. Це для мене смакове відкриття року, я обожню сирні тарілки, сир з фруктами, горіхами та солодкими конфітюрами, але щоб все відразу – це просто фантастика. На новорічний стіл однозначно буду робити, що і вам раджу, але це для великих прихильників пікантних смаків, тому що це дійсно специфічно, але капець як смачно. На 6 порцій: 75гр.сиру з пліснявою (Рокфор, Дор-блю, Дана-блю) 200гр.творогу 50гр.твердого сиру (типу «Російський», «Голандський») 30гр.масла кімнатної температури 1ст.л.абрикосового варення 1ст.л.вустерського соусу (можна замінити на соєвий) сухий перець чилі 100гр.горіхів (але в жодному разі не арахіс)
Сир з пліснявою, творог, розминаємо виделкою, масло, додаємо варення, тертий твердий сир, вустерський соус, чилі, ще раз розминаємо. Ставимо в холодильник на годину. Горіхи подрібнюємо. Формуємо з сирної маси кульки, завбільшки з грецький горіх, обкачуємо в подрібнених горіхах, викладаємо на тарілку і ще на 30 хвилин ставимо в холодильник. Можна подавати. Дуже насичена закуска, до неї б гарно пасувало біле вино шампанське, або просто гарний святковий настрій. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 782
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |