Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 11:14 16.12.2015 СевічеПоехала вчера в автосервис, сказали: ждать неделю, стоить будет столько, что дешевле новую купить, и гарантии никакой … Поехала сегодня в гаражи, сделали за полчаса, за бутылку, и сказали: век сносу не будет. Хотела завтра в поликлинику сходить, … но думаю — лучше в гаражи. Думаю, що вже час подумати не тільки про солодкий стіл на свято, а й про закуски та основні страви, я сьогодні з севіче, закускою родом із Перу. Зазвичай робиться з сирої риби або морепродуктів, в ідеалі потрібно брати свіжий сібас, та ми не горді, можемо взяти і лосось, точніше хвостову частину. Дуже цікава та оригінальна закуска, подається або на шматочку авокадо, або тоненьких хлібцях, смак має досить насичений, тому на компанію з 6 чоловік вистачить таких пропорцій: 1 хвіст лосося (приблизно 250гр.) 1/лайма 1 помідор 1ст.л.каперсів або оливок зелень сухий перець чилі
Для початку філеруємо риб’ячий хвіст, ріжемо філе шматочками, потім маленькими кубиками. Вичавлюємо з половини лайма сік. Викладаємо рибу в фарфорову ємність (інша може окислюватися) поливаємо соком лайма, закриваємо плівкою, залишаємо маринуватися в холодильнику 12 годин. На фото видно, що риба змінила колір на світліший, такий колір має відварена риба, а це означає, що маринована риба придатна до вживання. Маринад не зливаємо, присипаємо сухим перцем чилі, додаємо каперси. Томат теж філеруємо, ріжемо кубиками і додаємо до риби, перемішуємо і залишаємо ще на годину. Не солимо! Рекомендують до севіче додавати кінзу, але я її не дуже люблю, тому у мене кілька гілочок кропу. Закуска готова, можна подавати. Дуже освіжаюче севіче буде доречним на новорічному столі і принесе певну різноманітність нашому меню. Готувати легко, а готувати для близьких ще й цікаво!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 956
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |