Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 12:17 07.09.2015 Цікавий яблучний пиріг— Лева, я восхищен вашими чувствами! Вы с Софой вместе живете уже 30 лет и, тем не менее, гуляя по городу, всегда держитесь за руку! — Сема, если я ее отпущу, она обязательно что-нибудь купит. Так хотілося, щоб трохи вщухла дика спека. Вщухла, аж занадто і тепер знову хочеться тепла. Ну ніколи не буває людина повністю задоволена. В такий спражньо-осінній день відкладу трохи консервацію і розкажу про яблучний пиріг. Всі знають, всі вміють, але його ж можна і трохи «окороснити», зробити більш придатним для корисного харчування. Правда робила я його з оглядкою, не могла повірити, що пиріг вдасться. І він-таки получився, дуже ароматний, дуже смачний, і дуже осінній. На форму 20-22см: 100гр.вершкового масла 150гр.житнього борошна 3 яйця 100гр.цукру 1ч.л.розпушувача 3-4 яблука кориця
Так, так корисність полягає саме в заміні борошна пшеничного на житнє. Ефект в поєднанні з яблуками та корицею дуже цікавий. А масло я замінила на сепараторну сметану. На таку форму пиріг виходить високий, кому такі не подобаються, можна взяти форму більшого діаметру. М’яке масло збити з цукром до кремоподібного стану, додати яйця, ще раз збити. Зверху просіяти борошно, додати розпушувач. Все ретельно перемішати, викласти в форму. Яблука очистити від шкірки, розрізати навпіл та наполовину втопити в тісто. Випікати при 180С° 15 хвилин, тоді температуру знизити і пекти при 160С° ще хвилин 30 або до проби на суху паличку. Готовий, охолоджений пиріг присипати цукровою пудрою (краще з корицею) і можна насолоджуватися - з гарячим чаєм в дощову погоду - те що треба. Тетяна Хвиль Переглядів: 764
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |