Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 13:08 31.08.2015 Конфітюр з грушАфобазол, Персен – успокаивают нервы!!! Это всё фигня!!! Нервы успокаивают – шашлычок, коньячок и любимый мужичок! Вам ще не набридло робити заготовки? Мені так вже, тому ще буде кілька рецептів і закругляюся. Сьогодні солодкий рецепт – конфітюр з груш, в двох варіантах. Я без нього не уявляю зими, ароматний, смачний. Для мене ідеальний сніданок – це крем-чиз з цими конфітюрами, настільки смачно виходить, що навіть дороги сиркові десерти «рядом не стояли», а користі в рази більше, точніше одна велика користь. Я на таке навіть маму «присадила». На 2 баночки по 300мл: 1кг груш (бажано твердих) 400гр.цукру 1 стручок ванілі 1 лимон 2 бутона гвоздики
Груши нарізаємо кубиками, засипаємо цукром і залишаємо на ніч. Зранку я груші в сиропі ділю навпіл. В одну половину додаю ваніль і варю на маленькому вогні хвилин 20-25, до потрібної густини. В другу половину додаю гвоздику і ставлю на маленький вогонь, як тільки закипить, додаю цедру з одного лимона і варю хвилин 20-25. Густину можна регулювати самій. Я люблю, щоб було густе, потім і дольки груш використовую як цукати. Розлити в стерилізовані банки. Чашечка чаю з таким конфітюром скрасить будь-який зимовий вечір. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 822
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |