Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 17:11 31.07.2013 Джем з персиків - солодка фішка від Тетяни-чарівниціЦього року персики на ринку можна купити по 8 грн. за кг., а отже гріх не скористатися, буду варити джем, що і Вам раджу. Чомусь існує думка, що для джему потрібно багато цукру, а я хочу поділитися маленьким секретом (а може для когось і не секретом) як можна зекономити. Отже, беремо на одну частину персиків пів частини цукру. Миємо фрукти і знімаємо шкірку (залили окропом на 30 секунд, потім холодною водою на 1хв.), щоб вони стали голими і беззахистними, потім все разом перемелюємо на блендері (м»ясорубці, в комбайні, хто на що заробив), викладаємо в каструлю і варимо 40 хв., постійно помішуючи. За 5 хв. до кінця варки додаємо лимону кислоту на кінчику ножа (чим більше джему, тим більший ніж), розкладаємо в стерилізовані банки і закриваємо. Весь секрет в тому, що фрукти перемелюємо разом з цукром. Просто, проте дуже смачно і вигідно. Тетяна Хвиль, Р-Р Переглядів: 940
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |