Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 11:26 29.07.2015 Помідори фаршировані по-італійськіЕсли вы хотите, чтобы мужу понравился салат, добавьте в него щепотку пельменей, пучок сосисок и веточку колбасы. На ринку вже з’явилися помідори-сливочки, які дуже добре фарширувати. Причому від способу фарширування залежить яка страва буде приготована: закуска, основна гаряча чи гарнір. Правда і тут є ньюанси. Наприклад, помідори в італійському стилі для мене були основною стравою, а для чоловіка гарніром до шашлику. Вийшло смачно, швидко та недорого. На 4 порції: 8 помідор 1 цибулина 1ст.л.хлібних сухарів 8-10 оливок 50гр.твердого сиру Сіль, перець, тим’ян
Помідори миємо, відрізаємо вершечок, ложкою акуратно виймаємо м’якоть так, щоб стінки залишилася цілими. Цибулю ріжемо кубиками, підсмажуємо в олії, додаємо сухарі, тримаємо на вогні 1 хвилину. Знімаємо з вогню, додаємо дрібно порізані оливки та натертий сир. Солимо, перчимо, додаємо тим’ян. Фаршируємо цією сумішшю помідори, викладаємо на деко змащене олією. Ставимо в розігріту до 170С° духовку на 20 хвилин. Вийшла така проста, але вишукана закуска, чомусь я думаю, що вона дуже пасуватиме на дівочих посиденьках. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 757
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |