Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 10:59 22.07.2015 Маринована цвітна капустаСказано же — завтрак съешь сам, обед раздели с другом, ужин отдай врагу. А мы жрем, как будто у нас ни друзей, ни врагов! ! ! Третій рік я намагаюсь виставити рецепт маринованої цвітної капусти і ніяк не можу встигнути сфотографувати хоча б якісь залишки – уходить вона під чисту. Яскравий, солодко-кислий смак просто домінує над стравами, з якими капусту можна подавати. Думаю в тандемі з горілкою – це буде просто хіт сезону. На дві 700гр. банки: 1-1,2 кг цвітної капусти 2 морковки Для маринаду: 1,5ст.цукру 1,5ст.оцту 2с.води 3ч.л.солі
Капусту промити, розібрати на суцвіття, чим меншими вони будуть, тим швидше промаринуються, і будуть гарніше виглядати на тарілці. Морковку можна натерти або порізати кружальцями, я робила і так, і так – це має тільки візуальну різницю. Складаємо в стерилізовані банки капусту, морковку, чорний перчик горошком. Для маринаду доводимо все до кипіння і відразу заливаємо капусту, гарячим закручуємо кришки. Лишаємо повністю охолонути. За дві доби можна знімати пробу. Не погано зберігається до 6 місяців. Відразу попереджу можливе запитання – броколі так не маринується, чомусь вона не зовсім смачна, напевно тому, що суцвіття набагато ніжніші за цвітну. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 975
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |