Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 10:05 20.07.2015 Персики МельбаОтношение к окружающим сильно зависит от того, зачем они тебя окружили. Персики Мельба – це класичний рецепт, приготований французьким поваром Огюстом Ескоф’є для оперної діви Неллі Мельба в 1903 році, настільки він був приголомшений звучанням її кришталевого голосу. Таке вдале та просте поєднання могло прийти тільки в голову метру. Ви ніколи не зможете зрозуміти причини феноменального успіху десерту ось уже більше століття, поки його не спробуєте. Я довго думала чи викладати його у записничку, але готуючи його з першої появи персиків на ринку, вирішила чому б і ні, хто знає – нагадає для себе, хто не знає – познайомиться. Рецепту як такого немає, тому пишу приблизно. На 4 порції: 6 персиків 100гр.малини 1ст.л.цукру 1ст.л. цукрової пудри 100гр.морозива Персики заливаємо кип’ятком на 5 хвилин, потім льодяною водою теж на 5 хвилин. Знімаємо шкірку, нарізаємо пелюстками, викладаємо на тарілку і присипаємо трішки цукром. Залишаємо на 10-15 хвилин в холодильнику. Малину пробиваємо в блендері з цукровою пудрою, протираємо через ситечко, щоб не було кісточок. Це називається модним словом – кулі. В креманках розкладаємо персики, зверху викладаємо кілька кульок ванільного морозива, зверху поливаємо малиновим кулі. Подаємо відразу. Легкий, освіжаючий десерт в літню спеку, що може бути краще? Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 694
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |