![]() Рубрики
![]() ... |
![]() Тетяна Хвиль 11:08 23.06.2015 Рулет «Чорний ліс»Все-таки я настоящая женщина, вышла за молоком, а купила туфли. Взагалі-то, цей рулет робиться з вишнею, але мені захотілося з полуницею, тим більше що сезон. Саме головне, що рулет смачний та легкий в приготуванні, а з чим він буде – вишнею, полуницею, чорницями чи персиками, так це діло десяте. Першу скрипку грає насичено-шоколадний смак, а фруктово-ягідні акорди – це чиста імпровізація. Тісто: 4 яйця 50г борошна 50г какао 100г цукру 30г розтопленого вершкового масла 1ст.л. води
Крем: 250мл вершків від33% 2ст.л. цукру 1ст. полуниці
Духовку розігріти до 200С°. Деко застелити пергаментом. Збити яйця з цукром до кремоподібного стану (хвилин 8-10), десь на половині часу добавити ложку води (звичайна, кімнатної температури). Акуратно, краще силіконовою лопаткою вмішати борошно та какао (все просіяти). В кінці додати вершкове масло, вливати треба по обідку миски, вимішати. Викласти тісто на деко, розрівняти, пекти 10-12 хвилин. Готовий корж перекласти на чистий папір, зверху накрити рушником і дати охолонути. Тим часом збити вершки з цукром до стійких пік, нарізати полуницю. Змастити вершками корж, викласти з одного боку полуницю, закрутити рулетом. Зверху прикрасити за власним бажанням. Дуже ароматний, нарядний і неймовірно смачний. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 968
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |