Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 10:28 27.05.2015 Фаршировані кабачки (дієтичні)До сорока лет мы издеваемся над своим организмом, а после сорока — он над нами. Зараз така пора, що кожен похід на ринок приносить лише задоволення, причому в геометричній прогресії, з кожним разом все більше і більше, тому що і ціни зменшуються, і асортимент збільшується. Нарешті є де розгулятися фантазії, у мене сьогодні кабачки, тому і фантазія буде гуляти в їх сторону. Будуть низькокалорійні фаршировані кабачки, чомусь я думаю, що так ви ще не робили. Приємний, ніжний смак, який можна здобрити улюбленими спеціями. На 4 порції: 1 кабачок 300гр.творогу 1 яйце Сіль, перець, спеції за смаком Кабачок беремо довгий, нарізаємо їх в довжину пластівцями, занурюємо в окріп на 2-3 хвилини, так щоб кабачки стали м’якими. Беремо підходящі формочки і викладаємо кабачкові стрічки навхрест так, щоб кінці звисали з боків. Для начинки творог пробиваємо з яйцем блендером, солимо, перчимо, додаємо спеції за смаком. Я хотіла ніжного смаку та аромату, тому додала дрібку сушеного орегано, а чоловік сказав, що йому не вистачило часнику. Тобто варіантів тут безліч. Викладаємо начинку на кабачки, накриваємо кінцями. Ставимо в духовку при 180С° на 30-35 хвилин. Виймаємо з формочок, і можна без жодних докорів сумління насолоджуватися, причому як в теплому так і в холодному вигляді. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 683
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |