Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 22:22 23.03.2015 Паска кремова, заварнаЧтобы женщину оценили — ей и в горящую избу, и коня на скаку… Хорошо мужикам: вымыл посуду — и герой! Наближається найбільше свято всіх православних – Пасха. Зазвичай до неї готуються заздалегідь, то ж і я вирішила показати декілька рецептів пасхальної випічки. Почну з творожної паски заварної. Це рецепт для тих, хто боїться в рецептах сирих яєць. А ще покажу, як можна обійтися без спеціальної форми. Сам рецепт дуже простий, проте настільки смачний, що можна сміливо подвоювати всі інгредієнти. Головне, взяти найкращі, найсвіжіші продукти, на своїй родині економити не можна. І так нам знадобиться: 300гр.творогу 8ст.л.вершків (10%) 2 яйця 100гр.цукру (якщо любите солодке, збільшуйте до 150-200) стручок ванілі, або 1ст..л.ванільного цукру (натурального) А далі все елементарно. Пробиваємо творог блендером або протираємо через сито, додаємо цукор, вершки, яйця. Ще раз все пробиваємо до однорідної маси. Ставимо на маленький вогонь і доводимо до кипіння. Постійно помішуємо. Як тільки закипить, знімаємо з вогню. Маса буде рідкувата, не лякайтеся, так і треба. Готуємо форму. У мене з цим завданням прекрасно справляється горщик для квітів. Купила найдешевший за 6,00грн. Головне, щоб на дні були дірки. Горщик вистеляємо марлею так, щоб звисали кінчики. Викладаємо нашу масу в форму, форму ставимо на тарілку, щоб сироватка мала куда стікати. Її від початкового об’єму зійде відсотків 10%. Коли сироватка перестане інтенсивно виділятися, накриваємо паску кінцями марлі і ставимо в холодильник на 24 години. За цей час паска стане щільнішою та набуде статичної форми. Обережно перекладаємо її на тарілку, прикрашаємо. Ніжна, кремова, з тонким ванільним ароматом, вона неодмінно вам сподобається. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 877
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |